Powered By Blogger

четверг, 18 июня 2015 г.

Ювілей Ф.Саган

Цого року весь світ відзначає 80 – річчя від дня народження класика сучасної французької літератури Франсуази Саган. З цієї нагоди 17 червня в міському територіальному центрі соціального обслуговування людей похилого віку була проведена літературна година «Королева  літератури Франсуаза Саган». Завідуюча абонементом центральної районної бібліотеки Тетяна Шепілова розповіла присутнім про життєвий шлях письменниці та познайомила з відомими творами, які були перекладені на 30 мов світу та екранізовані. 


         
           
             Екскурсія до бібліотеки
Купянська центральна районна бібліотека в своїй роботі тісно співпрацює з міськрайцентром зайнятості. В рамках роботи щодо профорієнтації учнівської молоді 17 червня бібліотеку відвідали дітлахи зі шкільного табору відпочинку Ягідненської сільської шкіл.
Спеціалісти бібліотеки розповіли дітям про історію бібліотеки, структуру, особливості обслуговування читачів різних категорій. В відділі обслуговування дітей та юнацтва екскурсанти з цікавістю розглядали дитячі книжки та журнали, а в читальному залі після інформації про роботу і фонд цього відділу, всі кинулися до комп’ютерів. Працівник читального залу розповідала дітлахам про можливості Інтернет, про спілкування по Скайпу, провела конкурсні ігри та вікторини. Порадувало працівників бібліотеки те, що діти з далекого від райцентру села дуже добре вміють користуватися компютером.
В бібліотеках Куп’янської централізованої системи за допомогою міськрайцентру зайнятості оформлені стенди «Професійна орієнтація». Відвідувачі бібліотек можуть ознайомитися з брошурами, буклетами на різноманітні питання: «Як діяти молодій людині у пошуках роботи», «Дорожня карта з пошуку роботи для демобілізованих учасників АТО»,  «Азбука пошуку роботи», «Бізнес-план у запитаннях» та інше. Читачі бібліотек з задоволенням користуються наданими матеріалами.




Комментариев нет:

Отправить комментарий