Powered By Blogger

четверг, 2 октября 2014 г.

Бібліотеки - це храми мудрості



30 вересня в приміщенні Купянської центральної районної бібліотеки відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. На свято до бібліотечних працівників з поздоровленнями та найкращими побажаннями завітало керівництво району: голова Куп’янської районної державної адміністрації Ситник М.М. та голова районної ради Чернова С.П.

Багато теплих слів почули бібліотекарі на свою адресу від Миколи Миколайовича та Сніжани Петрівни, а найкращі працівники були нагороджені грамотами.  Почесну грамоту від обласної державної адміністрації отримала директор Куп’янської ЦБС Подкопаєва І.М.; завідуюча відділом обслуговування дітей та юнацтва районної бібліотеки Авксентьєва Н.В. одержала Грамоту від Департаменту культури і туризму облдержадміністрації; районна державна адміністрація та районна рада нагородили грамотами завідуючих сільських бібліотечних філій – Курилівської – Гірник С.В. і Ягідненської – Руду О.О. та провідного методиста районної бібліотеки Терешонкову І.Ю.
Начальник відділу культури і туризму Користіна І.В., яка має 27 років бібліотечного стажу, звернулась зі словами вдячності до своїх колег, поздоровила всіх з професійним святом та нагородила грамотами відділу культури і туризму Казарєзову Н.І. – завідуючу Кіндрашівською бібліотечною філією та Ляшенко Г.В. – завідуючу Петропавлівською бібліотечною філією.


Подкопаєва І.М. – директор ЦБС поздоровила колектив бібліотечних працівників зі святом, подякувала за хорошу роботу та побажала в подальшому творчих успіхів і вдячних читачів.

Профспілковий комітет в особі Шрамко Л.М. спільно з поздоровленнями організував для присутніх екскурсію до краєзнавчого музею.


Крім урочистої церемонії бібліотечним працівникам була підготовлена і розважальна програма: різноманітні вікторини, ігри, конкурси, було і музичне привітання від дуета у складі О.Афанас’єва та О.Олепіра. Ведучою всього свята була завідуюча Кіндрашівською сільською філією Казарєзова Н.І.

Комментариев нет:

Отправить комментарий