Powered By Blogger

четверг, 19 декабря 2013 г.

Всеукраїнський тиждень права в Куп’янському районі


Побудова демократичної, соціальної, правової держави і відповідного громадянського суспільства неможлива без підвищення рівня правової свідомості та правової культури всього населення країни. В умовах економічної кризи, соціальної невлаштованості населення, росту злочинності певного значення набуває робота з підвищення рівня правосвідомості та правової культури населення України.
З 9 по 14 грудня 2013 року на території Куп’янського району був проведений Всеукраїнський тиждень права. Бібліотеки Купянської централізованої бібліотечної системи прийняли в ньому активну участь.
                   В центральній районній бібліотеці проведений ряд заходів: на абонементі діяла книжкова виставка «Правознавчий калейдоскоп», в читальному залі  був представлений перегляд літератури «Що говорить закон». В відділі обслуговування дітей та юнацтва  оформлений інформаційний стенд «Права дитини».
         В Грушівському бібліотечному філіалі оформлена книжкова виставка «Мої права — моя фортеця», в Новоосинівському бібліотечному філіалі діяла книжкова виставка «Зроби крок у світ своїх прав», в Курилівському бібліотечному філіалі до уваги читачів представлена книжкова виставка по матеріалам періодичних видань «Нове в законодавстві», в Петропавлівському бібліотечному філіалі представлена книжкова виставка «Право є втіленням добра і справедливості», в  Ягідненському бібліотечному філіалі оформлена книжкова виставка «Поважай права і закон».
         10.12.2013 року в центрі соціально-побутової адаптації с.Курилівка-1 спільно з бібліотекою був проведений день інформації «Забезпечення прав людини — громадське суспільство країни». На захід були запрошені Гречук Є.А. - державний нотаріус, Векслер С.В.- начальник Куп’янського міськрайонного управління юстиції, Малишева І.В.- заступник  начальника відділу грошових виплат і компенсацій Куп’янської РДА, Олейникова О.О. - представник управління праці та соціального захисту, Фенько З.І. - представник Пенсійного фонду. До уваги присутніх була представлена книжкова виставка «Право в нашому житті». Представники державних служб відповідали на питання присутніх, давали правові консультації.
         Велику зацікавленість учасників  заходу привернула виставка народно-прикладної творчості, на якій представили свої роботи художники Редько А.К., та Литвин Н.М., вишивки Хаустової Р.В., поробки з бісеру Дорошенко О.Г. та інш. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий